PREGLED TRŽIŠTA

Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Skriveno blago Huawei P smart Z telefona

Napisao misha, 2019-08-22 00:11:21 u Novosti

Taman kada smo pomislili da fotkanje selfija ne može biti zanimljivije pored raznih programa i aplikacija za uređivanje fotografija, kompanija Huawei odlučila je da nas uveri u suprotno! Zamislite da svaki put kada poželite da upotrebite prednju kameru, ona zapravo „iskoči“ iz telefona. Uz Huawei P smart Z, ovo je zapravo moguće!

 

 

 

 

 

Spremite se za najzabavnije kreiranje selfija do sada, uz pop-up kameru novog Huawei P smart Z telefona.

 

Zahvaljujući mehanizmu koji pokreće kameru skrivenu u telefonu, pri svakom aktiviranju prednje kamere ona će iskočiti iz kućišta telefona i učiniti momenat fotografisanja selfija zabavnijim nego ranije.

 

Poznata po inovativnosti, kao i želji da ljubiteljima svog brenda pruži najbolje korisničko iskustvo, kompanija Huawei odlučila je da u najnoviji telefon P smart serije implementira pop-up prednju kameru. Ovaj uređaj srednjeg cenovnog ranga oduševiće vas ne samo ovom zabavnom opcijom, već i svojim očekivano dobrim performansama.

 

Ipak, pop-up kamera je najzanimljivija karakteristika Huawei P smart Z telefona, pa ćemo njoj posvetiti najviše pažnje. Ovo „skriveno blago“ ima 16MP, što je prilično impresivno za P smart seriju i prestavlja dvostruko unapređenje u odnosu na Huawei P smart 2019 koji smo upoznali početkom godine. Pored toga, ova kamera opremljena je unapređenom veštačkom inteligencijom, koja joj omogućava da „prepozna“ osam uobičajenih pozadina za fotografisanje i u odnosu na njih uskladi osvetljenje i boje onoga što se nalazi u prvom i u drugom planu. Prednja kamera poseduje i unapređenu AI tehnologiju pozadinskog osvetljenja, AI algoritam za prirodno ulepšavanje lica i 3D efekte za osvetljavanje portreta. Sve ove efekte možete podešavati u skladu sa sopstvenim afinitetima, odnosno onim što želite više ili manje da istaknete. Takođe, ukoliko ste razmišljali o potencijalnim nezgodama ili pomislili šta će se desiti ako slučajno ispustite svoj Huawei P smart Z dok je prednja kamera aktivirana, ne brinite. Ovaj inovativni telefon poseduje inteligentnu zaštitu od ispuštanja, koja automatski detektuje da se telefon nalazi u slobodnom padu i uvlači kameru koliko god je to moguće, kako bi je zaštitila od bilo kakvih potencijalnih oštećenja.

 

 

 

 

Pozicija „skrivene“ prednje kamere nije samo zabavna, već i veoma korisna. Zahvaljujući ovoj inovativnoj ideji, napokon je ekran telefona od 6,59 inča iskorišćen znatno bolje. Iskustvo prilikom gledanja video sadržaja ili jednostavnog listanja fotografija je unapređeno korišćenjem punog potencijala ekrana. Uzimajući u obzir „dodatno“ vreme koje ćete provesti gledajući u ekran, Huawei je opremio P smart Z telefon Eye Comfort režimom rada koji ne propušta plavo svetlo, upravo radi smanjenja naprezanja i zamora očiju.

 

Kako je estetika veoma važna dizajnerima u kompaniji Huawei, potrudili su se da sve tri dostupne boje Huawei P smart Z telefona – Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green – budu jedinstvene i pre svega zanimljive svima koji se odluče da postanu ponosni vlasnici ovog interesantnog telefona.

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

BenQ GV1 - projektor za džep!

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu

Izrada sajta na klik – 30 minuta i gotovo!

ADATA predstavlja spoljni SSD SD600Q

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Nova linija Samsung QLED televizora