Prikazi

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Dalje »

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

Dalje »

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000 »

Huawei P30 serija »

BenQ MH535 »

AKTUELNO

 

VESTI

Veritas podrška za AWS Outpostove – za poslovanje na zdravim nogama!

Napisao misha, 2020-01-28 01:31:12 u Novosti

Sve veća količina podataka i informacija koja se skladišti i obrađuje po potrebi predstavlja veliki problem za kompanije širom planete. Hardverski resursi takođe znaju da budu usko grlo, kao i softverska rešenja koja delimično rešavaju probleme nagominalnih informacija i podataka. Većina popularnih rešenja završava posao, ali ipak mnogi od njih imaju veliki broj elemenata koji ne samo da nisu dovoljno funkcionalni već su i nepotrebni radnim okruženjima, a to sve zna da košta menadžment i zaposlene – i novca i nerava. Kompanija Veritas sa druge strane ima kompletna rešenja koja mogu da prevaziđu probleme sa nagomilanim podacima i informacijama, ali i izazovima podrške za unutarkompanijska i okruženja u informatičkom oblaku. Kako? Tako što u okviru svojih rešenja Veritas nudi podršku za AWS Outpost.

 

 

 

 

 

Šta to znači u praksi?

 

To su u potpunosti daljinski upravljani i konfigurisani rek sistemi za računanje i skladištenje, sačinjeni od Amazon Web Services (AWS) dizajniranog hardvera, koji omogućavaju korisnicima da u prostorijama svoje kompanije instaliraju i koriste AWS računarske i skladišne sisteme, a da se glatko povezuju sa širokom paletom usluga u informatičkom oblaku. Kompanija Veritas je nedavno testirala AWS Outpost sisteme i može da pomogne da se ostvare pozitivni ishodi klijenata velikih razmera kroz naknadnu reorganizaciju složenih radnih opterećenja kako bi se ona pokretala na AWS uslugama u oblaku.

 

Do sada su u praksi kupcima bili uskraćeni API-ji, alati, hardver i funkcionalnost u svojim prostorijama i u oblaku da bi imali istinski konzistentno iskustvo rada u hibridnom okruženju. Rešenje koje se zasniva na instalaciji AWS Outpostova unutar kompanijskih prostorija uspešno se nosi s ovim izazovima, isporučujući kupcima rekove za izračunavanje i skladištenje – isti onaj hardver koji se koristi i u javnim AWS datacentrima, donoseći AWS usluge, infrastrukturu i operativne modele u kompanijske prostorije. Pomoću AWS Outpostova, kompanije Veritas može da pomogne AWS klijentima da prevaziđu postojeće izazove koji postoje u upravljanju i podršci infrastrukture, bilo da se ona nalazi u prostorijama kompanije ili pak u oblaku, kao i da pruži pozitivne rezultate u širim razmerama.

 

Podrška Veritas NetBackup-a sistemu AWS Outpostova pruža kompanijama dokazana rešenja, pri čemu osigurava da podaci budu dostupni i zaštićeni na krajnjim tačkama mreže, u okruženjima širom oblaka i unutar prostorija kompanije. S NetBackup-om, klijenti mogu zaštititi kompanijske aplikacije, bez obzira na to gde su pokrenute i na kojim serverima se izvršavaju.

 

 

 

 

 

Bliska saradnja

 

U proteklom periodu (kao i sada) Veritas je blisko sarađivao sa timom AWS Outpost inženjera, kako bi bio među prvim članovima AWS partnerske mreže (APN) koji je uspešno obavio testiranje i proveru svog rešenja za rad na AWS Outpostovima. Ovo je u praksi podrazumevalo instalaciju NetBackup Amazon Machine Image-a (AMI) na AWS Outpost hardveru, kao i bekapovanje i povraćaj radnih zadataka za aplikacije kritične za poslovanje između AWS Outposta i Amazonove Simple Storage usluge (Amazon S3). Uspešna verifikacija programa Veritas NetBackup za rad na AWS Outpostovima omogućava zaštitu podataka na nivou preduzeća po kojoj je Veritas poznat, ali na novim, AWS “produženim” okruženjima unutar prostorija kompanije.

 

 

I na kraju

 

Veritas podrška za AWS Outpostove donosi poslovanje na zdravim nogama i maksimalnu sigurnost i bezbednost podataka na krajnjim tačka mreže. Svi problemi vezani za podršku i upravljanje infrastrukturom u bilo kojim radnim okruženjima sada se lakše i brže mogu prevazići uz razumna ulaganja i maksimalnu kontrolu, fleksibilnost i upravljivost.

 

Više o svemu možete saznati na oficijalnom sajtu kompanije Veritas

 

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu