Prikazi

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

Dalje »

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Dalje »

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

Dalje »

BenQ MH535 »

Nokia 5.1 Plus »

Oukitel U18 »

AKTUELNO

 

VESTI

Sony Xperia 1 II – pametni telefon ili kamera?

Napisao misha, 2020-02-26 09:50:49 u Novosti

Novi Sony Xperia 1 II pametni telefon je između ostalog dizajniran sa Sony Alpha autofokus tehnologijom, pa novorazvijena kamera sa tri sočiva podržava napredne fotografske tehnologije uparene sa odličnom ZEISS optikom, kalibrirsanom specijalno za Xperia 1 II, a ZEISS T premaz dopridonosi izvanrednom renderovanju i kontrastima smanjenjem odsjaja…

 


Koristeći tehnologiju razvijenu za Alpha fotoaparate sa promjenjivim sočivima, Xperia 1 II pruža kontinuirani autofokus koji obavlja AF / AE kalkulacije 60 puta u sekundi. To omogućuje prvo na svetu AF / AE kontinuirano praćenje za snimanje velikom brzinom sa maksimumom od 20 fps, što je posebno korisno za snimanje pokretnih subjekata poput dece ili životinja i brzih sportova. Fokusirajte i pratite subjekte fotografija sa visokom preciznošću i snimajte odlučujuće trenutke koje ne želite da propuste. Takođe, "Real-time Eye AF, koji fokusira oči subjekata za predivne portrete, sada je dostupan za ljude i životinje.

 

 

 

 

Kamera sa tri sočiva nudi fantastičnu raznovrsnost sa tri fokalne dužine: 16mm/24mm/70mm. Novi Photography Pro “technology from Alpha” donosi korisničko okruženje poznato Alpha fotografima, sa manuelnim kontrolama za podešavanje ISO, brzine blende i mnogo drugih opcija.

 

Cinematography Pro “powered by CineAlta” podržava 2K 120fps 10-bitno HDR kinematografsko snimanje visoke brzine i kinematografsko 21:9 4K HDR snimanje pri 24/25/30/60fps, pojačavajući iskustvo kinematografskog snimanja. Touch AF, ručne kontrole za podešavanje ekspozicije, merač nivoa i poboljšan white balance, nude više manuelnih kontrola, dok Sonyjeva jedinstvena tehnologija “Intelligent wind filter” smanjuje šum i smetnje vetra za jasno audio snimanje.

 

Xperia 1 II ima bateriju kapaciteta 4,000mAh sa brzim punjenjem, te ima i mogućnost Qi brzog bežičnog punjenja za brzi boost baterije u pokretu. Sony nastavlja da razvija tehnologije baterija kako bi poboljšao dugotrajnost i održao baterije zdravima što je duže moguće, a to uključuje i “Battery Care” koji se prilagođava vašoj ličnoj rutini.

 

Bilo da slušate muziku ili gledate filmove, Xperia 1 II je fino podešena za besprekorno zabavno iskustvo. Tehnologija smanjenja zamućenja pokreta ekvivalentna je ekranu od 90Hz i smanjuje frame lag za čistiji kvalitet slike, a uz Dolby Atmos zvuk, koji je podešen u saradnji sa Sony Pictures Entertainment, dobija se  multidimenzionalno surround audio iskustvo.

 

U muzici visokog kvaliteta može se uživati kroz prednje stereo zvučnike, u kombinaciji sa slušalicama kroz 3.5mm jack ili bežičnim slušalicama. Značajni audio tuning smanjuje smetnje do neprimetnih 20dB.

 

Takođe, možete da živate u neograničenom gamingu na 21:9 ekranu. Takvo 21:9 mobilno igračko iskustvo, u kombinaciji sa direktnim spajanjem sa PlayStation4 DUALSHOCK4 bežičnim upravljačem, čini gaming u pokretu realističnijim i zabavnijim.

 

Dizajniran za velike brzine, Xperia 1 II donosi i podršku za 5G tehnologiju, pa koristeći ono najbolje od Sub-6 GHz mrežne podrške,  nudi beskompromisni pristup visokokvalitetnom sadržaju.

 

 

 

 

Qualcomm Snapdragon 865 5G mobilna platforma i Snapdragon X55 5G Modem-RF sistem, podstiču na gaming, snimanje, multitasking i spajanje na način koji ranije nije mogao biti ni zamisliv - sa zapanjujućim multi-gigabit 5G brzinama i poboljšanim performansama sa 25% bržim procesorom i grafikom od prethodnog modela.

 

Uz sve navedeno Xperia 1 II dolazi i sa IP65/68 otpornošću na vodu i Corning Gorilla Glass 6 na obe strane uređaja, što ovaj pametni telefon čini čvrstim i robusnim.

 

Kako je najavljeno, Xperia 1 II smartfon će na evropskom tržištu biti dostupan u crnoj i ljubičastoj boji, a dolazi sa Android 10 operativnim sistemom i to krajem proleća 2020. godine.

 

 

 

 


UKOLIKO VAM SE SVIDELA OVA VEST POSETITE I LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK FAN STRANU!

 

Mercedes-Benz predstavio futuristički automobil Avatar

Samsung inovativni lifestyle uređaji za domaćinstvo

Ko voli da ima mali, tu je Zanco Tiny t2

Domaći električni bicikli osvajaju svet!

Moćni Bluetooth zvučnici koji pune telefon bežičnim putem!

Project NEON – stižu nam realističnii humanoidni avatari

Click&Touch, prva intuitivna tastatura na svetu